Glad Valborg!

Jag förmodar att många av er precis kommit hem från Cortégen och är på väg att knyta på er skorna och dra ut och festa? 
Själv så ska jag ha min första final idag! WOHOO!

Inatt så sov jag väldigt dåligt. Börjar verkligen känna av att allt börjar närma sig slutet och att jag faktiskt snart kommer gå på svensk mark. Det var ju så sjuuuukt längesen! Kommer kännas väldigt konstigt att inte ha Carolina närmre mig än 90 mil typ... Just nu sover vi ju i samma rum! 
Dessutom har ju lägenheten (trots alla fruktansvärda myrinvasioner med mera) varit mitt hem de senaste månaderna så det kommer kännas konstigt att aldrig sätta min fot just här igen...

Men men det ska bli väldigt skönt att få komma hem till allt jag tycker om där hemma :) 
Som sagt, jag tror ju verkligen på att livet ger dig utmaningar hela tiden så jag lär ju inte vila länge hemma innan jag åker ut på äventyr igen haha. 

Nu har mitt bloggande varit sämre så då är det dags att vrida upp nivån på inlägg igen haha. Kom precis underfund med hur tidsinställning på inlägg funkar på blogg.se så tänkte börja använda den de dagar då jag inte kan blogga. 
Så nu lär det väl fyllas med inlägg hela sista tiden antar jag. 

Nu blir det frukost,
xo
Det här var vad jag spenderade min söndag med... Så fort finalsweek kommer får ni se vad det är för projekt :)



Körkort! :)

Tre glada tjejer fick tre viktiga kort i torsdags. 
Två körkort och ett guldkort på starbucks! ;)
Det här var för övrigt projektet jag pratat om tidigare i bloggen. Jag och Micha skrev körkortsteorin i februari och tog uppkörningen 19 april :)

Fika with Lindsay! :)

Today Lindsay picked me up around 11.30 and we went downtown. Since the weather was very Sweden-like, we decided to change our plans from walking down the pier to go to a coffeeshop. It has been raining for several days now! Very weird if you compare that to last fall where it was three rainy days in total...
Anyway, we went to French Press and talked for hours about everything and nothing and it was very nice. Going to miss her a lot when I'm back in Sweden :( 
As the little shopper I am (it's getting better though! Will only buy like 5 more things before I go home ^^) I bought a ring and a necklace. Love the colors on the ring! And even though its a bit big I can definitely see it as the only accessory to a dress. I think it can speak for itself ^^

Hope you also had a lovely daay!
xo

Mmmm, hot chocolate...
Lindsay with her (bitter) tea :) I love the little teapot it was served in!
Hahah, I look so small on that picture! (but nothing compared to my Bank of America card... haha)

POOOOST!!!

Jag gillar när man kommer hem och fått massa post.
Speciellt efter att man spenderat förmiddagen med att berätta att man inte äter svenskt godis för att förhoppningsvis få lite på posten. 
Då sitter det liksom extra braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 

Hahah!!

Tack IBS och tack Mamma & Påskharen ! :)))

FAVORIIIITGODISET! :)
Jag kan faktiskt balansera en honungsburk på huvudet och dansa samtidigt. Det ni!
I ZE LE CHIKKENNNN!!!

nattligt random inlägg

Resväskan är hemma och Web Design är så pass färdigt att jag är på GGGGGG.
Nu ska jag sova :)) Hahah.
I'm lööövin it! <3

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


:(((((((((((((

Blir så förtvivlad när min röst går sönder.
Har varit trasig (förkylningen har satt isgrepp så att säga...) sen i februari och det blir inte bättre. Idag på College Choir kändes det som att rösten sprack och jag kunde inte kontrollera den, så det kommer ju kännas härligt imorgon!
Tur att jag inte behöver uppträda på vocal eller songwriting iaf.

Men ååh, jag behöver verkligen inte detta nu.
Sitter och har lite smått ångest över Self Defense nästa vecka, vi ska ha written final och vi får inte ens reda på vad vi ska plugga på (det är på allt, hela terminen). Dessutom kommer jag inte klara running test heller (fyra varv runt stadion på mindre än 10 min) för jag har ju som sagt varit sjuk i månader nu och jag har försökt springa trots det men det leder bara till att jag får ont i hjärtat... 
Vill hem så att jag en gång för alla kan bli frisk.

Det börjar ju som sagt dra ihop sig och det finns en del pusselbitar som ännu inte ligger på plats, vilket gör det lite stressigt. Har fortfarande inte fått kontakt med företaget som inte har skickat ut min beställning än eller fått mitt starbucks guldkort (jääääätteviktigt, ;)) med mera. Så nu måste det börja hända saker!!
Dock så får jag ju min resväska imorgon (Ska bli skönt att kunna få se exakt hur jag ska få plats med allt... som om det kommer gå! hahaha) och förhoppningsvis kommer jag så långt med Web Design att den stressen släpper. 

Men det tar vi imorgon.
Nu funderar jag på att baka scones och luta mig tillbaka med en bok & vila rösten (Vuxenpoäng?? :)).

Vi hörs imorgon! <3
Vacker tjej... ;)

Surroundings; Nivonne

Så här har dagen sett ut hitills:


bearpaws

Eventuellt så kom det ett paket med ett par av mina skor idag :))))
Jättemysiga Bearpaws!
Valde svart färg för att de inte ska se så slitna ut så fort ;)


Michaela är asnöööööjd att hon ÄNTLIGEN fått sina chokladbruna Bearpaws hahaha :D

Hawaii:2012 - Underwater

Godmorgon! 
Tänkte att jag en sån här fin morgon kunde ta och lägga in några vackra undervattensfoton från Hawaii :)
Idag är det fullt sjå från 8.30 am - 7.30 pm, med en fin liten matpaus hos Micha! Förhoppningsvis lagar hon något gott åt mig :)) (bad henne överraska mig, då min fantasi igår kändes nollställd xD) 
Nu ska jag sätta mig ner och planera mina dagar, har ju både en del jag måste göra och en del jag vill göra och med endast 40 dagar kvar i "paradiset" så behövs lite planing :))
Men det ska säkert gå bra, det jag inte hinner med får jag göra nästa gång jag kommer hit :)
Vi hörs snart ! <3

Pussseeenlainen
Enjoy! :)

Det vankas läxor!

Jag spenderade större delen idag på Santa Barbara Museum of Art med Liwi. Först gick vi runt och tittade på utställningen, sen blev det att måla av en bild där inne.
Efter många om och men i att hitta ett nytt café beslöt vi oss för att slå oss ner på Starbucks och ta en välförtjänt fika (haha) efteråt. Vi pratade om lite av allt och jag är verkligen så glad att jag har träffat henne!
Vi ska fortsätta hjälpa varandra genom de sista veckorna nu, så ikväll blir det planing, men medan hon gick ut en promenad passade jag på att låna datorn och öva vocal techniques samt skriva bilduppgift.
Kan ju göra två saker på en gång haha ;D (Eller??)
Kaaanske lite facebook där emellan, men det är väl det som är att plugga på 2000 talet? :)
Nu ska jag återgå till att vara duktig.
Ha en riktigt fiin dag idag! :)
xo

22 April 2012

God morgon! :)
Idag är det söndag och städning + plugg som står på schemat. Troligtvis lär min dag innehålla ett besök på museum då vi har en inlämningsuppgift i bild som snart ska vara inlämnad :P
Ska försöka ha en lugn dag, men få gjort mycket, så att jag kan ta det lugnt ikväll.
Förhoppningsvis så kan jag ge Liwi hennes present också. 

Hihi.

Men ska återgå till städningen. 

See youuuu <3

Findus på Äventyr: Surfing @ Loon Point Beach

Se om ni kan lokalisera en ödla här. Liten var han, men nog för att få mig att bli lite skakig. Gillar inte djur som ser kamoflerade ut... :(  (han är ganska central, mitt emellan den vita slangen och den ensamma gröna växten.)
Anna lyckades stå upp i dessa vågor :)
Sedan skulle Yvonne lära sig hur man gör, under ledning av Anna.
fullkomligt normala tjejer åker hem efter en härlig dag.
hehe.
Det har varit en fruktansvärt härlig surfingtur med världens goaste tjejor, så förhoppningsvis hinner vi göra om det :))))

SnowGraaaay

Hehe... 
Nu är det så här.
Jag kanske har beställt ett par skor... eller två. 
Men om det nu är så, så är det dem sista.
Förutom ett par nya vita converse...

Jag vet, jag är hopplös.
Haha! :)
Dagen är bra, jag är lite småstressad över allt, börjar känna att det närmar sig hemfärd (åh vad jag saknar er därhemma!) och det finns inte riktigt tid till allt... so little time, so much to do!

På onsdag kommer min resväska, så då ska jag börja plocka ner resten av rummet. (känns onödigt att ha framme allt liksom :P) Dessutom ska det bli kul att se hur jag ska få plats med allt :)))
Sedan får vi se vad det blir av Disney Land, Universal, San Diego m.m.
Känns nästan som att det inte kommer bli av :PP Men det gör inget för då får jag ju se till att åka tillbaka någon gång! :)

För övrigt så hade vi vårt första framträdande som SnowGray igår (Jag, Nanna och Liwi spelar tillsammans =)) och det gick väl... bra? :) Jag & Liwi skrev den låten till min Songwriting klass, och jag tycker resultatet blev bra (: 
Ni kan se det nedan:
Idag ska jag förhoppningsvis surfa igen, då med Anna (of course :)) och så ska vi se om Nivonne kan lyckas stå på brädan :) 
Sedan blir det att få ordning på saker, typ som min vocal tech läxa xD
Har dock lyckats med massor av roliga saker denna veckan! 
(Äntligen helt FÄRDIG med allt vad gäller läkaren efter 4 månader... !!)
Ska fortsätta vara produktiv och njuta av att vara här,
snart så byter jag ju ut sandstrand, solstrålar och hav mot regn, kyligare klimat och gräs. Men värmen från mina nära & kära ska nog räcka för att jag inte ska förfrysa haha :)

Nu ska jag kila och äta frukost! Vi höres snaaart ! :) 
Puss <3

JAG HITTADE DEEEM!!! :D


Invertical solutions

Hahah, ingen aning vad det kom ifrån,
men antar att jag är på kreativt humör.
Vill fan bara skriva den där låten som får min lärare att tappa hakan (håret?) och trilla av stolen,
men om jag nu bara ska få NÄSTAN full pott på grejer så lär jag få ligga i med femton växlar extra.
Förhoppningsvis blir morgondagen riktigt bra så jag får gjort det som behövs.
Har för övrigt börjat planera rätt mycket inför hemresan så är faktiskt i full gång med att fixa det sista + packa. Jag har redan packat första väskan, den ligger just nu på 19,8 :))) 

Gosh, är så fruktansvärt fullkomligt överallt hela tiden känns det som. 
Finns så mycket jag vill, så mycket jag inte vill, så mycket jag borde och så mycket jag inte borde att det får mig att tänka på allt möjligt hela tiden. 

Ska nu börja nästa lektion så måste kila.
Web Design.
Fruktansvärt tråkigt.
Men jag överlever säkert :)

Kommer hem om ca 1056 h. Som en ny människa.
Känns så bra att jag börjar inse vad som faktiskt är jag.

Ska trycka i mig ett antal redbull så jag orkar hålla mig vaken på lektionen.
Seee yaaa ! <3


Garvin Theatre Opening

Spenderade hela förra veckan med att öva och sedan sjunga på öppningen av skolans Garvin Theatre! :) 
Det var kul att ha varit med på första framträdandet någonsin på den teatern, men vi fick inte vara med så där väldans mycket dock. Sjunger ju med skolkören, så det var väl att köra lite i slutet av första och sista numret vi fick göra typ :P Men men, kul var det :)

Jättesämst tjej

ska lägga upp ett inlägg efter år och dagar.

Uppdatering dååårååva;
alldeles för mycket ska hända på en och samma gång och jag hänger som vanligt inte med,
men det ska säkert gå att ordna. 
Håller på att städa i ordning mitt rum och tänkte samtidigt börja packa min väska inför hemresan (50 daaaagar!)
Varför undrar ni?
Jo, jag har alldeles för mycket grejer och tänkte börja plocka ihop det jag inte använder samt det jag inte behöver förrän jag är hemma igen. Känns onödigt att ha ett jättestökigt rum Heeeelt utan anledning!!
Nu ska jag laga mat, åka till stan och planera livet. Ja, för livet ville ju inte ta det lugnt med mig! 
Nu ska alla beslut lämnas in, helst på papper så jag aldrig kan ångra mig, och till råga på allt så dras jag åt 85 olika hörn i ett fyrkantingt rum... Det ni!

Och så lite om varför jag säger så här nu då,
längtar hem till Sverige, mycket för att jag inte har något riktigt 'hem' här, våran lägenhet är kaos, vi har myror i köket, folk gör inte vad dem ska och stämningen är allmänt tryckt. Så jag pallar liksom inte mer. 
Men då kommer ju mitt andra problem, när jag väl lämnar här så LÄMNAR jag ju faktiskt att vara här. WTF??!?! Det här har ju varit mitt liv i 10 månader när jag är på väg hem, och så ska jag LÄMNA det? 
Kommer ju inte bo rätt över gatan från folk längre, utan det kommer ju bli att få fara runt i hela sverige!!!

Men men, det finns en charm med det också. 
Som sagt, människor kommer, människor går men riktig vänskap är den som består! :)
Aaaaah så puss på alla mina älsklingar!!!

Och ha en bra dag! :))))))

Hawaii:2012

utsikt från vår balkong
är dem inte fina? :)
första dagen var det en parad längs med storgatan Kalakaua Avenue
Här har vi Waikiki Beach, där min första surflektion tog plats
Jag och Anna på Aloha Sightseeing bussen.
Och Micha, samma buss, fast här är vi precis utanför det stora köpcentrumet vi spenderade x antal timmar på. (Dem har inget sånt i Santa Barbara..... -.-)
Sjukt fin arkitektur i Honolulu, det kändes nästan futuristiskt.
Världens största
Snygga tjejer i Forever 21 butiken :)
Hula hula dans :) Vi gick själva en lektion.
Utsikt från Diamond Head.
Waikiki i bakgrunden.
Som Titanic, fast ändå inte.
Utanför Hard Rock Café Honolulu.
Som Masken, fast ändå inte.
Popcorn Shrimp.

idhkjdsf

Har var ju tanken att man skulle kunna blogga från hotellet,
men icke sa nicke! 
Internet var så fruktansvärt långsamt att jag tillslut övergav uppladdningen...
Men ikväll kommer det en massiv bilduppladdning från hawaii. 

PREPARE!!!


Ville bara säga det så ni inte tror att jag har lagt av med bloggen, det har jag inte!! :)


Puss och kram !

RSS 2.0