Det är sjukt

vad en kopp varm choklad kan göra. Egentligen så är det sjukt äckligt (smakar ju bara socker typ), men eftersom jag inte tål kaffe (dels är det inte gott och dels så blir jag stirrig) så är det bara choklad som kan göra mig lite piggare. Är trött och stressad. Haha and here we go again... Nä men jag vet inte. Mitt taggande kommer och går. Tänkte ta en sväng på stan efter jobbet för att sedan åka hem och fira min älskade lillasysterrrrrr som fyller 18 BAST iår! hahah :D
Grattis Kurt :)<3

Nu ska jag jobba här, under de falska tonerna av rysslands nationalsång här från mina arbetskamrater. it's gon' be greaaat! ;)

Det hade ju ändå varit bra...

Om jag hade kunnat få in lite bilder här också.
Men det kommer, det kommer.
Just nu är jag så stressad så jag hinner inte göra någonting annat än det som jag planerat. Först imorgon eftermiddag blir det lite ledigt - men det kommer behöva läggas på att städa iordning innan mor & far kommer hem dårå.
Jaja, ska inte klaga!

Ska dock försöka samla ihop mig och orka ut och antingen springa eller träna imorgon. Har ställt in träningen sen i torsdags pga jag har varit så fruktansvärt trött!!!!!
Not smart, not smart at all...

Äsch. Ni ska få läsa om ett lite mer inspirerande och glatt liv om ett tag. Just nu är jag i startgroparna höhö ;)

KRAM KRAM


Jode! S'att!

Jag skulle bli bättre på det här sa jag.

Well well... Jag står lite mitt i allt just nu känns det som. Men försöker att ta små steg för att komma närmre mina drömmar. Igår var jag till exempel och handlade ett stort lass med mat (inklusive CHAMPINJONER. skulle aldrig fått för mig att köpa svamp för några år sedan!). Måste lära mig att laga mat haha !! (eller snarare ta tummen ur och faktiskt göra det). Så det känns ju bra.
Sen satte jag mig med datorn igår och med en klump i magen loggade jag in på min Skype. Det har nu gått 2 månader sen den blev hackad så jag tänkte att det var dags. Jag försöker göra alla säkerhetsåtgärder jag kan, men sen är det bara att köra. Jag kan inte låta den som bröt sig in få ta över mitt liv!
Och för att jag ska kunna göra videos, musik m.m. så behöver jag min dator! :)
Sååååå, ska köra en sista grovgenomsökning utav hela datorn, sen så är jag klar.

Tog även mig i kragen och drog iväg till min PT igår. HAH! Jag glädjer mig mycket mer av träningen nu än för ett halvår sen, men det beror nog på att jag byggt upp en bra mycket starkare mentalitet inför det nu än vad jag hade då. Och i ju med det så blir det resultat mycket snabbare :)

Har börjat kolla på en serie, Life Unexpected. Jag vet att jag har sett trailern förut och att jag då var sugen på att börja kolla, men så gick det på helt fel kanal. Tacka vet jag Netflix! <3
I alla fall, den är väldigt speciell, men bra. Jag gillar Britt Robertson (medverkade i The Secret Circle bl.a.) så det gjorde ju det hela lite bättre!
Hade sådan ångest igår kväll så jag ville inte tänka på något vilket gjorde att jag gick och lade mig efter 5 avsnitt (varav 40min styck). Försöker verkligen få upp mitt humör, men jag är så trött så det känns inte som om jag kan prestera ordentligt. Jag är så glad för att jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjort de senaste snart 7 åren, men det gör det ännu värre när jag märker att det inte blir så bra. Jag vill vara glad forever and ever! Livet blir så mycket enklare dåååå.

Jaja, nu ska jag samla kraft och återgå till arbetet. Ska försöka hitta lite olika inspirationskällor så jag att jag inte sjunker ihop här. Åh jag hatar verkligen att inte vara på topp.

KRAMKRAM
fniduslain

Jag jobbar på det!

Ja, 
det är svårt att bryta obloggande vanor, men jag försöker!
Kanske borde update:a utseendet lite grann, funderat lite på att byta bloggportal, men det tjänar inget till haha. Så om jag orkar (hoppas inte på det, så får det bli en överraskning haha) så ska jag göra det.

Just nu spenderar jag tid i Skåne med Yvonne! Vi har hunnit äta både kakor, choklad (och frukt), så kommer väl behöva leva på vatten och havregrynsgröt nästa vecka. Men men, det är sjukt kul att äntligen få ses! Har ju inte träffat henne sen 10 juni typ. 
Idag blir det att åka till Malmö sen hem till Liwi och slutligen möta upp Sofie och Anna i Lund. Det är kul att få se ställen som man bara har hört om tidigare (t.ex. Yvonnes Omma :) )
Blev ju lite (och det lär bli ännu värre ikväll) Santa Barbara nostalgisk förut när jag kollade igenom gamla bloggar från SB, och vårt liv vi hade där. Jag kan inte bestämma mig för om det var klaustrofobiskt eller helt jävla awesome. 
 
När jag kommer hem på söndag så har jag tänkt att jag ska ta lite beslut gällande vart jag ska bo och vad jag vill göra härnäst. Har även tänkt mig att försöka få ordning på min dator så jag kan ha ett liv igen haha. Behöver få fixat med bilder från kamera och mobil, musik, vill göra fler paintvideos, vanliga videos, skriva musik, redigera foton etc. Så behöver verkligen att min dator vill vad jag vill.

ÅÅÅÅH! 
Jag har även köpt massa spel till "mitt" PS3 som jag vill hinna ta mig igenom! Är just nu nästan klar med Uncharted 3, som är sjukt nice. Både grafiken och uppdragen är awesome! Perfekta blandningen mellan problemlösning, springa runt och leta och att skjuta hihi
 
Jaja, nu ska jag packa ihop mig så att Yvonne inte blir sen till något... 

Ciaociao
 

RSS 2.0