Okej, lite då!

Var ju ett tag sen jag skrev nu (mindre än ett halvår i alla fall!), så tänkte kika in och få in ett snabbt litet inlägg. Så fort jag bråkat färdigt med min dator så ska jag ha tillgång till att kunna lägga in bilder och så, men så länge får ni stå ut med lite text och en och annan mobilbild.
Var på världens mest underbara läger i helgen, Mission Possible.
ÅH VILKEN FANTASTISK GUD VI HAR! <3
Fett taggad på livet just nu. Och sen så fick jag reda på en sak som jag precis höll på att skriva! hahahah... kom på att jag inte får säga något förrän efter fredag. x)
I alla fall så gjorde det att jag nu har bestämt mig för att faktiskt fylla i mina antagningsprov (var inte så sugen på att göra det alls) och följa det jag drömmer om att göra. Så värt ju.

Anywhoo, ska återgå till jobbet!
HA EN UNDERBART FIN DAG !

xoxo

Party broke, wake up rich!

Japp, lägger mina sista slantar på några öl med världens bästa Johanna och vaknar upp till löning imorgon. SCORE! :D


Up up and away.

I want to fly!

Nä men på riktigt. Kanske inte flyga som i att flaxa med mina armar medan jag hoppar ut från en klippa för att sen inse att det kommer sluta med ett plask och en kallsup.
Men prova mina vingar på annat sätt.

Har lite nostalgiskt gått igenom Naitais blogg från SB och kommit fram till att livet där var amazing MEN det finns något som sitter kvar som gör att jag är fruktansvärt glad att jag är hemma igen. Så att flyga iväg dit igen känns inte rätt.
Går och funderar på London, Australien och Paris men där har vi inte heller den drivkraften jag letar efter.
Åh jag önskar bara man kunde få en karta så man hade vetat vilket håll man skulle ha gått. Skattjakt?

Men men... det kommer väl. Får börja med att faktiskt skicka in mina ansökningsprov så kanske jag kan få lite svar på vart jag ska. Och om det inte funkar kan jag väl kolla vad en flygbiljett kostar... Någonstans ska jag i alla fall!

Red Moon Rising

Hemma nu. Spenderat 24h i tystnad och det var det bästa gjort i mitt liv. Var på Åh stiftsgård som är ett av de vackraste ställena på jorden och har gått på retreat med Bibelskolan. Denna varade bara över en natt, men ska lätt på retreater igen! Inte för att det var något särskilt, eller så kanske det var just därför.
Nu ska jag kolla på Sherlock Holmes eller spela Uncharted 3. Har saknat att kunna spela på PS3t. Ska även fortsätta min stretchning, ligger ju efter några dagar. Har börjat stretcha varje kväll nu igen för att till slut kunna gå ner i split och spagat (den gång får jag inte ge upp förrän jag har klarat det!!) :)
Kämpar även för att komma igång med allt... Hah. Men jag är på väg! ;)

xoxo


ps. Rubriken? En sjukt bra (kristen) bok om hur sjukt fantastisk vår Gud är! :o


Jadå!

Let's do this!
Jadå! Då var det på g igen då. Hahah jag och min blogg = Bli en liten glädjespridare on the interwebs! Så fort jag har tiden (when is THAT gonna happen?! -.-) så hade det ju varit göööödt att starta min youtubechannel igen, men so far får det bli ett inlägg här och var.
Ska hem idag och fixa mina antagningsprov till de utbildningar jag sökt - JA FINDUS HAR BESTÄMT SIN VÄG I LIVET (for now).
Då kanske jag kan passa på att övervinna min dators kärlek igen. Den hatar mig och jag hatar den equally much.
Om jag lyckas betyder det att jag kommer ha tillgång till att ladda upp bilder, göra videos, you name it igen vilket skulle bli LYCKA för mig!
Sååå om allt går som jag vill så kanske jag kan bli lite mer aktiv här och lite roligare och lite bättre och lite smartare när man ändå håller på. Det vore ju gött om man kunde få ordning på't haha!

Men nu blir det att återgå till jobbet, ska ta mig tusan få en KANON dag idag!
See ya later alligator. <3

RSS 2.0