Update:December2012

Hej!
Var ju ett bra tag sen jag bloggade haha.
Skulle ju höra av mig direkt efter USA, men gjorde jag det? Nej.

Har haft så mycket hela sommaren och hösten.
Numera jobbar jag på Intrum Justitia och går bibelskola. Sedan är det tänkt att jag ska dansa sex danser i veckan; balett, balett tåklass, capoeira, yoga, modernt och jazz. Men i ju med att jag är så duktig på att ta på mig alldeles för mycket så har jag varit mycket nära att få allvarliga problem med min stress så jag försöker ta hand om mig själv lite mer nu, och dansar när jag känner att jag hinner det.
Dessutom har jag haft en ihållande förkylning sen mitten av september och i dagsläget kan jag knappt prata ordentligt. Underbart <3

Har haft en underbar vecka med Liwi och mer sådant kommer det bli! Planen är nämligen att försöka hitta en liten stuga ute på landet! :D
Hah.. kul. Nej men vi ska väl försöka hitta något litet krypin så hon har möjlighet att flytta till Göteborg. Mitt älskade götelaborg! :)

Ska återgå till att försöka sova en stund, är så fruktansvärt trött. Sedan är väl tanken att ha lite adventsmys med Anna. Jag har köpt hem både glögg och glöggmuggar samt ljus till adventsljusstaken jag inhandlat på Indiska.
(FYI jag har flyttat ihop med min barndomskompis och (typ) hennes pojkvän :) fett gött med en egen lägenhet!)

Så nu har jag fått lite ny blogginspo, så tänkte väl försöka uppdatera er lite grann. Men man vet ju aldrig med mig, haha.

Ha det så bra så länge ! <3

RSS 2.0