Som sagt...

Det där med att vara en flitig bloggare kommer nog aldrig bli min grej. Men ett inlägg här och där känns ändå bra.
Skriver ju så mycket just nu ändå (skriver dagbok om varje dag och tänkt göra det i ett år för att sen kunna gå tillbaka och se - hur mycket utvecklas man under ett år? Vad hinner man göra? Hur förändras situationer och relationer?) så då blir bloggen lite lidande haha.

Jag blev nyss klar med mitt rum och jag älskar det. Det känns på något lite ofattbart sätt som att jag äntligen kommit till ro. Som att jag äntligen har landat i min verklighet, något jag strävat efter i så många år. Har dock inte vant mig att sova på fel sida rummet haha så det är massa nya knakningar nu.. Som tur är så är jag inte rädd längre (har varit superparanoid för konstiga ljud) så det kommer gå bra =)

Har dock upptäckt en ny sida av mig själv som jag VERKLIGEN måste jobba med. Mitt "ha-begär". Alltså så fort man har införskaffat sig en pryl/klädesplagg etc. så hittar man femton andra som "man bara måste ha". Och så är det ju verkligen inte!
Desto mer man har, desto mer fast blir man och desto mer kan man förlora. Och jag vill ju vara en fri människa, så nu är det så gott som färdigshoppat. Man blir inte lyckligare! (Även om det kan kännas så för stunden) De där reaskorna för "bara" 99kr som är döööösnygga i skyltfönstret sitter inte alltid lika bra på en sen när man kommer hem utan blir helt enkelt stående. Även om drömmen är fin att man en gång ska bära dem så blir det inte alltid så. Bättre att köpa av behovet och inte begäret.
Så trots att jag beställde tre par skor precis (några jag velat ha ett BRA tag) så är det de sista skorna jag tar hem. I alla fall utan att egentligen behöva dem... Jag har redan en hög med skor som bara ligger och väntar på att bli använda så är det någon med strl 39-40 som är intresserad så är det bara att höra av sig! Hahah.
Och detsamma gäller kläder och saker.. Jag måste sluta vilja ha!!!

Så, med det sagt blir det nu officiellt dårå - jag tänker sluta impulsshoppa.
(Och kommer sååå ångra mig om 5 minuter...)

Men jag vill bli fri från allt som håller mig tillbaka :)

Hoppas ni också kan hitta något som ni skulle vilja ändra på och att ni hittar orken att jobba mot att förändra det. Jag håller tummen för er!

Kram kram

RSS 2.0