2012

Ja, då var det redan januari igen. Fast redan och redan, det känns ju lite bra att andra halvåret har börjat. Det känns som att det kommer bli det bättre halvåret, eftersom man hela tiden vet att man snart kommer hem snart kan man verkligen njuta till fullo av tillvaron. 

Men nytt år betyder nya tag, så nu ska jag verkligen försöka se till att få ordning på maten. Har ju inte varit den bästa på att äta ordentligt förra året, då man inte var hungrig ibland vilket ledde till ett eller fem mål för lite. 
Dessutom så måste jag få gjort ett antal saker på min lilla lista innan jag åker hem (Ja, Kurt du hörde rätt. LISTA var det!) så nu blir det att tag i't. 

Nu tänkte jag börja se vad man kan skulle kunna plugga till hösten, så jag inte missar några viktiga datum. Vi får väl se vad det blir, har ju inte riktigt bestämt min karriär än hahah. Man kanske skulle vara en simsgubbe, då hade man ju kunnat ta den man får mest pengar på och sen bara jobba upp olika färdigheter :)
Fast det kanske är precis så det är på riktigt också.

Ska i alla fall lära mig ett antal nya saker i år, och bli grym på jonglering! Har ju inte "jonglerat" sen i somras. Vill kunna lägga till det på min onödiga-saker-jag-kan-lista :) Dessutom så är det sjukt dags att ta tag i gitarrspelandet, tror faktiskt att mycket av min idétorka beror på att jag har för lite att jobba med. Mycket enklare att komma på bra grejer om man kan ta sin gitarr och spela saker som inte är enkla ackord. Man kommer nog längre med skapandet om man kan instrumentet ordentligt (Y)

Vad mer? Sitter och planerar inför sommaren, om du har idéer skänk dem till mig så ska vi se vad vi kan ordna :) Och just det! Fick A i allt utom B i Film Studies, så nu är jag nästan en straight A student. Känns mycket bra! :D
Och så hade jag en jättemysig roadtrip med familjen, taaack <3

Ska återgå till dagens mål, städning, tvättning och träning! (hahah, hoppas i alla fall få gjort något utav de ;)) Carro kommer ju hit senare idag (efterlängtad, JAO!) 

Kram kram <3


RSS 2.0